Αναρτήθηκε από: sapfoxanthiyenialiv | 10/11/2010

ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠ. ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΣΙΜΕΝΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΑ

Συνδημότες και συνδημότισσες

Την Κυριακή οι μεγάλοι πρωταγωνιστές θα είναι οι κάτοικοι του Δήμου μας. Οι κάτοικοι του νέου Δήμου της Πρέβεζας. Αυτοί θα αποφασίσουν για την πόλη. Αυτοί θα ψηφίσουν για έναν δήμο με περισσότερη κοινωνική ευαισθησία, με ευαισθησία στο περιβάλλον και τον πολιτισμό, με όραμα για τη νέα εποχή που έρχεται.

Το νέο δημοτικό συμβούλιο οφείλει να είναι ο εγγυητής της εποχής αυτής και είμαστε βέβαιοι ότι σε αυτό συμβάλλει καθοριστικά η εκπροσώπηση των περισσοτέρων παρατάξεων που μετείχαν στον προεκλογικό αγώνα.

Τους συγχαίρουμε και συγχαίρουμε όλους όσους μετείχαν στην προεκλογική εκστρατεία για το υψηλό επίπεδο στο οποίο διεξήχθη και τον πολιτικό πολιτισμό.

Θεωρούμε τις προτάσεις που κατέθεσαν ιδιαίτερες χρήσιμες και εποικοδομητικές. Κρίσιμα σημεία των προγραμμάτων τους συγκλίνουν με αυτό που κατέθεσε η Δημοτική Ανανεωτική Κίνηση. Ορισμένα άλλα, που αφορούν κυρίως στην προστασία του φυσικού και οικιστικού περιβάλλοντος, στην πολιτιστική αναβάθμιση, υιοθετούνται πλήρως με την δέσμευση της πλήρους εφαρμογής τους.

Η παράταξή μας αναλαμβάνει την δέσμευση ότι θα συνεργαστεί μαζί τους για την προστασία και την σωτηρία του Αμβρακικού, πέρα από ιδιωτικά συμφέροντα.

Η παράταξή μας, ως αυριανή δημοτική αρχή δεσμεύεται να προστατεύσει τις ακτές του Δήμου από την άσκοπη τσιμεντοποίηση, όπως για παράδειγμα το λιμενικό καταφύγιο Παντοκράτορα. Θα επιδιώξουμε την ανάδειξη όλης της ακτογραμμής από το μνημείο του Αγνώστου Ναύτη μέχρι το Αλωνάκι, με μία κοντινή στην πόλη πλαζ, ώστε η πόλη της Πρέβεζας και η παραθαλάσσια περιοχή του Ιονίου να αναδειχθεί σε παραθεριστικό κέντρο.

Δεσμευόμαστε ότι θα είμαστε δίπλα σε κάθε ομάδα πολιτών που θα θελήσει να συνεργαστεί μαζί μας, με στόχο την προστασία και την ανάδειξη του φυσικού πλούτου της περιοχής και της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

Θεωρούμε ότι η προγραμματική σύγκλιση είναι σαφώς πιο ουσιαστική από οποιαδήποτε άλλη και κυρίως πιο αποδοτική για τους πολίτες. Αυτήν προτείνουμε, αυτήν επιζητούμε και είμαστε έτοιμοι να την υπηρετήσουμε.

Οι κάτοικοι του νέου Δήμου Πρέβεζας ανέδειξαν το Δημοτικό τους Συμβούλιο.

Την Κυριακή καλούνται να επιλέξουν τον δήμαρχό τους.

Πρέπει να αποφασίσουν…

Αν επιδιώκουν ένα δημαρχείο σύγχρονο, ανοιχτό στον πολίτη ή θέλουν ένα δημαρχείο –δημόσια υπηρεσία, που θα διεκπεραιώνει απλά την καθημερινότητα.

Αν επιζητούν το νέο ή το ξεπερασμένο

Αν επιθυμούν μία νέα αρχή ή μία από τα ίδια

Αν θέλουν δήμαρχο ή διαχειριστή…

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: